2009. október 11., vasárnap

Árkád divatbemutató - 2009.10.2-11

Misztikus vonalak – Divatnapok az ÁRKÁD-ban

Az ÁRKÁD Örs Vezér Tere Bevásárlóközpont a misztikus divatvilágot hozta el az október 2-án kezdődő őszi divatnapokon.

Miért érzem mindig úgy, hogy túl korán köszönt be az ősz? ezt nem csak abból veszem észre, hogy hűvösebbek a nappalok és az éjszakák, de abból is - és sz pozitívum -, hogy a nyári uborkaszezon után megsokasodnak a bemutatók. Most sem történt ez másképp, s mint már jó pár éve, idén ősszel is ellátogattam az ÁRKÁD Örs Vezér Tere Bevásárlóközpontba, hogy megszemléljem, milyen újdonságot hoznak a legfrissebb kollekciók.

Az idei őszi-téli trendek a divat misztikus arcát mutatták meg. A színek, a formák és a felhasznált anyagok egyaránt azt a mindannyiunknak ismerős, mégis kissé elfeledett világot idézik meg, amit a „rejtélyes“, „varázslatos“, „különleges“ jelzőkkel mutathatunk be leginkább. Mesék és legendák, borzongás és mágia: ezek ihlették a legújabb trendeket.

A rendezvény idején a Misztikus vonalak elnevezésű látványos showelemekkel tarkított divatbemutatókon - fantasztikus lények káprázatával kísérve - csodálhattuk meg olyan neves divatmárkák kollekcióit, mint a C&AJeans ClubMayo Chix, Metropolis, Nikita, T-boy, HUMANICReno, Champion, PromodMarks&Spencer.

Általuk megtudhattuk, mi az, ami igazán trendi 2009/10 Ősz/Telén.

Ahhoz, hogy az álmok és vágyak azonnal testet ölthessenek, a legújabb őszi-téli kollekciók rögtön meg is lehetett vásárolni az ÁRKÁD-ban.

S ha valaki nem csupán a divat jövőjét szerette volna megismerni, a Misztikus Jósdá-ban megtudhatta, mit ígérnek neki a csillagok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése