2012. október 7., vasárnap

4. Marie Claire Fashion Days - 2012.10.06-07

Marie Claire Fashion Days az egyik legszínvonalasabb hazai divatrendezvény, amely közelebb hozza a tervezőket és a tervezői márkákat a nagyközönséghez.



A Marie Claire  magazinban olvastam, hogy megrendezésre kerül a divatbemutató immáron 4. alkalommal, így nem is lehetett kérdés, hogy én is ott leszek-e.

A Vam Design Center adott otthont a rendzevénynek.

A két nap során a szervezők csupa fashionnel kapcsolatos programmal szórakoztatták a divat rajongóit, melyek közt akadt sminktanácsadás, hajtrend workshop és nem utolsó sorban sok-sok bemutató.
Marie Claire Fashion Days most is egész délutános programmal várta a látogatókat, amely keretén belül a vendégek megismerkedhettek a legújabb smink- és hajtrendekkel, a magazin által zsűrizett „év fiatal divattervezőivel” és természetesen a hazai tervezők aktuális kreációival.

A tervezőket két nagy csoportra osztották a szervezők, így megismerkedhettünk a „Future generation” és a „New generation” kollekcióival is. Az előbbihez tartoztak a valóban friss, hírnevüket még csak most építgető tervezői márkák, mint az Anna Amelie, Annaeva, Barnhoff, Daige, Dori Tomcsanyi, Erlen, Es-tu un Ange? by Natali Rideg, Imogen, Iner, Elysian, the Four, Zoe Phobic.
A New generationt pedig olyan ismert és hírnevüket már megalapozott tervezők alkották, mint Anh Tuan, Daniel Benus, Dora Abodi, Dóra MojzesKata Szegedi, KEPP Showroom, Konsanszky, Nora Sarman, NUBU, USE Unused.
A Future generation két tourban vonultatta fel kollekcióit, míg a New generation egy blokkban mutatta be a már tapasztalt, de fiatal divattehetségek munkáit.
A tervezői bemutatók között egyes nagy, nemzetközi márkák friss összeállításait is szemügyre vehettük, vagy a szünetekben felsétálhattunk az emeletre, ahol remek frizurákat és csodás sminkeket készítettek a vállalkozó szellemű látogatóknak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése