2013. május 31., péntek

BLOOM Fashion Group a 12. Budapest Fashion Nights - 2013.05.28

Ismét hatalmas érdeklődés közepette rendezte meg a BLOOM Fashion Group a 12. Budapest Fashion Nights-ot. A Boscolo Róma termében most Tóth Bori új brandje, a MAISON MARQUISE mutatkozott be, méghozzá hazai nagybemutatón először. Az est egyik „meglepetéseként” Epres Panni is kifutóra lépett, Magyarország első Szépségnagykövete pedig díszvendégként vett részt az eseményen, sőt a The Beauty Ambassador döntős lányaival is találkozhattunk.




A MAISON MARQUISE Tóth Bori új brandje, amelyet itthon még nem láthattunk nagybemutatón, így igazán kíváncsian vártuk, mivel is lep meg minket a tehetséges tervezőnő. Az orosz piacon nagy sikert aratott márka kifejezetten exkluzív és luxustermékeket vonultat fel. A ruhák a moszkvai divathéten elnyerték a legjobb couture kollekciónak járó díjat, s bár itthoni üzletekben (még) nem lehet kapni Tóth Bori legújabb kreációit, mégis nagy érdeklődés övezi már most a MAISON MARQUISE-t.


Mindkét bemutató után megnyitotta kapuit a Designer Room, ahol a vendégek testközelből is megcsodálhatták a modelleken látott ruhákat, sőt a tervezőnővel is beszélhettek személyesen. Az előtérben pedig hangulatos levezető party várta az egybegyűlteket, ahol kellemes élőzene kíséretében cseveghettek egymással, és ahol találkozhattak a The Beauty Abassador, azaz a Szépségnagykövet választás győztesével valamint a „hivatalos” szépségnagyköveti autóval is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése