A meghívottak a street food és a fine dining tengelyét járték végig:
Bíró Lajos - executive chef - Bock Bisztro, Vendéglő a KisBíróhoz, A Séf Utcája
http://www.diningguide.hu/
Harmath Csaba - tulajdonos - AHA Catering / Több elismert étterem gasztro tanácsadója
http://
Molnár B. Tamás - főszerkesztő - Gault Millau / A magyar gasztro miniszterelnöke
http://www.origo.hu/
A beszélgetést Baldaszti Péter vezette.
Az értékelők beszélgetéséből kiderült, hogy a legjobb kifőzde Budapesten a Kádár és persze természetesen a Séf utcája.
Illetve, hogy a Michelin csillag tényleg a Michelin cégre vezethető vissza. Ugyanis a cégnél okosan kigondolták, hogy az emberek egy jónak kikiáltott étteremért képesek kilómétereket utazni és így autógumikat égetnek.
Ne feledjük egy-egy ebédnél, hogy pénzünkkel szavazunk. Voksunkat mindig a minőségi ételekre adjuk le.
Az est során volt lehetőség megkóstolni az új lime ízesítésű Finlandia-t.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése