2015. március 27., péntek

Cultivo - 2015.03.26

A hetente megrendezésre kerülő rendezvénynek ezúttal az Ötkert adott otthont.



Ezúttal a gasztro és a vendéglátás világát járták körbe a meghívottak.

A meghívottak a street food és a fine dining tengelyét járték végig: 

Bíró Lajos - executive chef - Bock Bisztro, Vendéglő a KisBíróhoz, A Séf Utcája
http://www.diningguide.hu/sef/etterem-informacio-1651

Harmath Csaba - tulajdonos - AHA Catering / Több elismert étterem gasztro tanácsadója
http://www.boraszportal.hu/borvilag/barsonyos-forradalom-zajlik-a-magyar-gasztronomiaban---interju-harmath-csabaval-2679

Molnár B. Tamás - főszerkesztő - Gault Millau / A magyar gasztro miniszterelnöke
http://www.origo.hu/itthon/20130714-gasztroforradalom-molnar-b-tamas-es-a-magyar-gasztronomiai-egyesulet.html

A beszélgetést Baldaszti Péter vezette.


Az értékelők beszélgetéséből kiderült, hogy a legjobb kifőzde Budapesten a Kádár és persze természetesen a Séf utcája.

Illetve, hogy a Michelin csillag tényleg a Michelin cégre vezethető vissza. Ugyanis a cégnél okosan kigondolták, hogy az emberek egy jónak kikiáltott étteremért képesek kilómétereket utazni és így autógumikat égetnek.

Ne feledjük egy-egy ebédnél, hogy pénzünkkel szavazunk. Voksunkat mindig a minőségi ételekre adjuk le.

Az est során volt lehetőség megkóstolni az új lime ízesítésű Finlandia-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése