2015. szeptember 30., szerda

Világmárka hamisítványok

Louis Vuitton táska a vállon, Hermes öv a derekon, Michel Kors ruhát viselve, Chanel cipőben. Sok nőnek mindez csak álom hiszen egy ilyen márkás szett beszerzése több millióba is kerülhet.



Itt jön a nagy ötlet vegyünk replikát töredék áron. De megéri? Sokan nevetségessé válnak ez által, hiszen a replika és replika között is hatalmas különbségek lehetnek. Semmiképp se essünk abba a hibába, hogy ilyen kiegészítőkkel aggatjuk tele magunkat.

Én azon az állásponton vagyok, hogy ha tényleg szeretnék egy Gucci vagy Louis Vuitton terméket inkább spóroljunk rá, de ne érjük be replikával.

Ugyanakkor el sem fogják hinni az emberek, hogy amit viselünk táska tényleg márkás ha amúgy az öltözékünk nem erről árulkodik.

Inkább igazi bőr táskát vegyünk a műbőr vagy még rosszabb esetben műanyag helyett és lehetőleg a magyar kézzel készített termékeket preferáljuk.

14.000 Ft-ért már nagyon szép marhabőrből készült táskákat tudunk venni. Ami számomra sokkal nagyobb kincs mint egy replika bármilyen világmárkából. A bőr illata igazi egyéniséget ad viselőjének. Ha hozzá még bőr pénztárcát, övet és cipőt is vásárolunk azzal még inkább kifejezhetjük stílusunkat.

Tartsuk szem előtt, hogy a cél az, hogy astílusos megjelenésben ott legyen ne csak a brandek kéznyoma, hanem a sajátunk is.

Letisztult, stílusos darabok után vadásszunk, miközben engedjük, hogy minden öltözék kifejezze személyiségünket, az üzenetet, amivel nap mint nap kiállunk a világ elé, hogy lássa, kik is vagyunk valójában.

Gucci replika


Louis Vuitton replika

O Bag eredeti




Michael Kors replika




Hermes Birkin táska

Balra az eredeti, jobbra a hamisítvány

Chanel kézi táska



Tanácsot, hogy honnan tudod, hogy egy táska eredeti vagy hamisítvány itt találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése