2016. január 10., vasárnap

Nők más-kép - 2 nap, ami csak Rólad, a Nőről szól - 2016.01.09-10

"Minden hölgynek jár, hogy egyszer ő álljon a rivalda fényben." 

Mikor beköszönt az új év sokan visszatekintünk az előző évre és számba vesszük mi minden történt velünk és az mennyire volt jó vagy éppen rossz hatással az életünkre. Sokunk fejében megszületik egy gondolat, hogy idén változtatunk, szemléletet váltunk és hogy belsőleg és külsőleg is változtatunk.


Az internet adta lehetőségek segítségével könnyedén megtervezhető rendszerezett formában az elkövetkezendő év. Különféle évtervezőket tudunk letölteni adott portálokról, melyeket aztán kedvünk szerint ki tudunk tölteni.

A belsőleg és külsőleg való megújulás hívta életre a Női programot, melynek lelkes szervezői (Berecz Andrea, Fülöp Judit és Szűcs Andrea) azt a célt tűzték ki, hogy legyen két nap, amikor egy nő igazi nő lehet.

A programra engem Fülöp Judit hívott el, az E-makeup sminkmestere, akivel a Retro esküvő nyílt napon találkoztam. Judit az esemény második napján rendületlenül készítette a szebbnél-szebb sminkeket.

A mostani alkalom volt az első ilyen szervezés, így mi voltunk a teszt alanyok. Saját bevallásom szerint szívesen lennék máskor is ilyen teszt alany és ezúton is szeretném megköszönni, hogy ott lehettem.

Velem együtt nyolcan voltunk, közülünk Rácz Marianna biztosította a lakást, Székely Dóri pedig a fotózásban segédkezett.

Mindannyian lelkesen és izgatottan vágtunk bele az előttünk álló két napnak.

Berecz Andrea tartotta a program tréning részét.

Az első nap az ismerkedéssel kezdődött, hogy kicsit jobban megismerjük egymást.
Mindenki bemutatkozott pár szóban, majd pedig Andrea beszélt az önismeretről, a kapcsolatok kezeléséről. Ezután pedig játékos formában folytatódott önmagunk és a többiek megismerése.

Az életünkben bekövetkező változásokról is szó esett a nap során. Felrajzolásra került a Változás görbéje és erről is beszélgettünk, hogy ki hogy éli meg a változást.



Majd az időgazdálkodás mátrix-ot ismertette Andrea, hogy az időnket hogyan tudjuk a leghatékonyabban beosztani. Léteznek az életben fontos és sürgős feladatok illetve ezek keveréke és tudnunk kell ezeket helyesen kezelni.



A nap során közös meditáció során mélyedhettünk el még inkább önmagunkban, a céljainkban. Majd pedig mindezt le is rajzolhattuk.


A második napon önismereti teszteket tölthettünk ki. Megismerkedhettünk a DISC, az Enneagramm teszttel és azt is megtudhattuk, hogy milyen állatok lennénk.



Mindeközben folyamatosan a már kész sminkekkel zajlott a fotózás. A fotókat a profi fotós Szűcs Alexandra készítette. A képeket pedig pár nap után ki is küldte nekünk lányoknak, mindannyiunk nagy örömére.

A két nap eseménydúsan alakult, sokat beszélgettünk, új ismeretekkel lettünk gazdagabbak, illetve mélyíthettük a már hozott tudásunkat, hogy a gyakorlatban még hatékonyabban tudjuk alkalmazni.

A program végén mindenki kapott egy aranyos bye-bye ajándékot, amely egy kis pirosítót és egy szem csokit rejtett.

A szervezők szerint tervezés alatt a folytatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése