2016. szeptember 23., péntek

Hazai designerek a MOM Parkban! - 2016.09.23




A Designer Pop-Up! kezdeményezés keretében közel egy hónapon át fiatal tehetségek munkáival találkozhatunk a MOM Park falai közt. Az elkötelezett divatrajongók mellett ezúttal az ékszerek vagy épp a különleges formatervezés rajongói is új kedvencekre találhatnak.

A bevásárlóközpont elsősorban neves, prémiumkategóriás üzletportfóliójáról ismert, de célja a folyamatos megújulás, ezért kitüntetett figyelemmel kísérik a magyar tervezők munkáit. A bérlői paletta a közelmúltban a letisztult, minimalista stílusáról ismert NUBU márkaboltjával is bővült. Most pedig az üzletház egyik újonnan kialakított területét egy hónapig 13 kiválasztott dizájner veheti birtokba, akik egyénileg vagy párban három napos ciklusokban váltják egymást, így a látogatók a Designer Pop-Up! működése alatt mindig más-más újdonságokra lelhetnek.

“A magas minőség mellett az egyediség is kiemelten fontos számunkra, ezért támogatjuk a feltörekvő magyar dizájnereket. Célunk, hogy mindig élen járjunk a legfrissebb trendekben, és az új irányzatokat prémium kivitelben közvetítsük a vásárlóinknak. ” – mondta Szegedi Anna, a MOM Park Marketing és PR vezetője.

A válogatásban helyet kaptak a már befutott, népszerű márkák mellett feltörekvő nevek is. A tervezők listája kitelepülésük sorrendjében a következő: NOEN, Aarion, DVA, Je Suis Belle, HAJDUANETT, Ruszkai Jewellry, DAIGE, FILC, CAKO, Balilla, Tilka, PD Sign, PAPER UP!

A Designer Pop-Up! szeptember 19. és október 12. között látogatható a MOM Parkban, a pontos dátumokat és programot az esemény leírásában találhatjuk, a teaser videót pedig a következő linkre kattintva érhetjük el.




További információ:
www.mompark.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése