2016. október 21., péntek

Arena Stílustitkok Workshop - 2016.10.20


Örülök, hogy részt vehettem az Aréna Plázában megtartott workshoppon, ahol az aktuális cipőtrendekről, a cipők jelentéséről beszélgetett Orosz Barbara a Tűsarok műsorvezetője Oláh Dóra stylist- és Takács Bernadett pszichológussal


A beszélgetés során szó esett többek között arról, hogy mennyi minden vonható le abból, hogy ki milyen cipőt hord. Erről a témáról Takács Bernadett mondott el sok izgalmas és érdekes információt.

Oláh Dóri - akivel még a MOM Parkban stílustanácsadáson ismerkedtem meg -  a cipők múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélt. Szó esett a nagy cipő divattervezőkről, úgymint Christian Louboutin, Jimmy Choo, Manolo Blahnik és Alexander McQueen.


Dóri az alapdarabok fontosságárais felhívta a résztvevők figyelmét. Minden nő cipősszekrényében kötelező, hogy legyen egy pár balerina cipő, fekete lovagló csizma, szandál, magassarkú, sport cipő, boka fölé érő csizma vastag sarokkal, velúr térd fölé érő csizma és az ezüst platform cipő. Ha beszerzzük ezen darabokat, akkor bármilyen szetthez meglesz a megfelelő lábbeli.

Végül pedig az őszi trendekről tudhattunk meg többet. Hordjunk feketét, de ne feledkezzünk meg a bordóról sem illetve a pirosról. A cipők anyaga pedig lehetőleg bőr legyen.


 
A résztvevők között a műsor végén értékes Musette cipők, táskák és vásárlási utalványokat sorsoltak ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése