2016. november 3., csütörtök

NANA's F/W 16' 17 Fashion Show & Charity Gala - 2016.11.03

 "a nehéz dolgok és a buktatók vezetnek a jó dolgokhoz, 
csak küzdeni kell értük és soha, de soha nem szabad feladni..."
by Drencseva Natali 



Natival idén júniusban találkoztam először, mikor is a Malom Bevásárló központban nyitott új üzletet. Azóta már Kecskeméten is megtalálható a NANA's márka.



Nati mindössze 22 évével alapította a NANA's márkát sok évi blogolás után. Fiatal kora inspirálóan hat mindenkire, akivel kapcsolatba kerül. Ez alól én sem vagyok kivétel.  


A fiatal divattervező lány már tavaly karácsonykor elhatározta, hogy szeretné ha a márka életében a charity, mint olyan, állandó jelleggel szerepelne. A most megrendezésre került divatbemutató teljes bevétele az ország első számú gyermekklinikáját, a Bókay Gyermekklinikát támogatta.





Ruhái kacéran nőiesek, anyagukban a bőr a jellemző 

Nati tervei között szerepel egy olyan közösség létrehozása, ahova a vásárlók nem csak a külsőségek miatt jönnek. Szeretne olyan értéket adni vendégeinek, amelyekkel tudnak azonosulni, amelyekkel úgy érzik jót cselekedtek.



Nati szeretné, ha néhány hónapon belül, a NANA’S kijönne a #lotusbynanas mini-kollekcióval, amelynek bizonyos százaléka, állandó jelleggel jótékony célra folyna be. Sőt, egy éven belül szeretne létrehozni egy saját alapítványt is.



Érkezéskor minden vendéget ajándékcsomaggal, száraz rosé pezsgővel és finom falatokkal várták. A pezsgőt a Hungaria Pezsgő, a falatkákat pedig a Sophie étterem szolgáltatta.  




A divatesemény műsorvezetője Kis Ramóna volt. Ramóna a Nati által tervezett egyik ruhát viselte és ő konferálta fel a Bókay Klinika vezetőjét, valamint a Pszihiátrián illetve a Gyermekosztályon dolgozó hölgyeket.



Az est során megismerhettük a NANA’S FW 16’17-s kollekciót, melyet LOLA mini akusztik koncertje kísért. 







A bemutató modelljei között Debreczeni Zita is ott lépkedett.


A bemutató után meglepetés akusztikus koncert következett Fredi, az idei Eurovíziós Dalfesztivál ünnepelt előadója személyében.




A meghívott vendégek között a Nini Molnar Bags, és a Stylemagazin is képviseltette magát.




A rendezvény során értékes tombola ajándékok találtak gazdára. 

Pár ajándékot kiemelnék:

Repair Me KMX - hajszerkezet újjáépítő termékeket tartalmazó csomag, melynek értéke 21.900 Ft - a Kevin.Murphy Magyarország felajánlásával
Nini Molnar Bags - Kék/Fekete bárányszőr sál
Thomas Sabo nyaklánc 47.300 Ft értékben, a Kristóf-téri üzlet felajánlásával
Háromfogásos vacsoramegívás 2 fő részére a hamarosan nyíló Sophie étterem felajánlásával!



Az est nagyon jó hangulatban telt. A vendégek a fotófal előtt folyamatosan képeket is készíthettek. Természetesen én is odaálltam a fal elé.


Remélem, hogy a jövőben egyre több hasonló kezdeményezésnek lehetünk tanúi és részesei, hiszen ha egy jobb világot szeretnénk, akkor a változás rajtunk múlik. A változás bennünk kezdődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése