2017. április 26., szerda

Jön az ELLE Fashion Show! - 2017.04.28-29

"Szórakoztat, ha egy szerep kedvéért kinyúlt mackónadrágot kell viselnem"
 Szamosi ZsófiaÁprilisban Párizs újra Budapestre költözik! 

Az Elle ugyanis az idén ötödik alkalommal mutatja be francia és magyar tervezők munkáit.Szamosi Zsófia Szegedi Kata kollekciójából választott magának outfit-et az április 28-i ELLE Fashion Show-ra.

„Nagyon szeretem, hogy sok ruhám van, és ezeket kedvemre variálhatom” – mondta a színésznő.

Az Oscar díjjal jutalmazott Mindenki című film főszereplője szívesen húz kinyúlt mackónadrágot, ha a filmbeli vagy színdarabbeli karaktere azt kívánja meg. 

Az időtálló darabokat kutatja akár designer üzletben, akár turkálókban vásárol.

A hétköznapokban pedig leginkább az időtállóságra törekszik ruhatára darabjainak kiválasztásakor.


„Akár turkálóban, akár designer üzletben vásárolok – ami egyébként az egész gardróbomat meghatározza – törekszem arra, hogy valamilyen szempontból különleges darabot válasszak. Vagy legyen nagyon olcsó, nagyon kényelmes és ettől nagyon extra, vagy méregdrágán rendkívüli. Középszerű darabok nem igen kapnak helyet a szekrényemben. A brutál konzervatív, jó minőségű örök alapdarabok és a designer kreációk jól megférnek a hosszú évek alatt kialakított kollekciómban.”
 

 Benus Dániel, Szegedi Kata stúdiójának vezetője szerint a Jászai Mari-díjas színésznő arisztokratikus megjelenése és arcvonásai révén bármilyen ruhát élettel tud megtölteni, legyen az akár egy klasszikus, akár egy extrém look.

 

„A neoprén koktélruha is remekül mutatott Zsófia kitűnő alakján, de végül egy korallszínű overáll mellett döntött, ami biztosan vonzza majd a tekinteteket a pénteki Fashion Show VIP estjén” – tette hozzá a tervező.


„Nagyon szeretem a nagyszabású estélyeket, de nagyon igaz a mondás: a szépségért, illetve a csillogásért meg kell szenvedni. Az Oscar gála nyolc órás programját követően megváltás volt például levenni a tűsarkú szandálomat” – folytatta nevetve a színésznő. „A hétköznapokban azért azontúl, hogy valami jól áll, a komfort is nagyon fontos. Egy-egy próbákkal, forgatásokkal teli, felfokozott időszakban pedig igazi kikapcsolódást jelent nekem egy turkálóban eltöltött óra. Átválogatni azt a rengeteg ruhát, tökéletes relaxáció, csak ajánlani tudom.”Az április 28-29-i rendezvény ez alkalommal a jövő jegyében zajlik majd a Millenáris B épületében, mely eseményről a Fashion & style blog is be fog számolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése