2017. július 21., péntek

Ability Fashion - Vár a kifutó! - 2017.07.07




Vár a kifutó! elnevezéssel az Ability Fashion a Krizo Ezüst Ékszer-Silver Jewellery és a budavári Hilton Budapest rendezvényt szervezett.

A mindennapok során számos kihívással kell szembenéznünk, és olykor akadályokat gördít elénk az élet. Mégis mindannyiunk életében elérkezik egy pillanat, amikor lehetőséget kapunk arra, hogy megmutassuk mire is vagyunk képesek igazán. Nem számít, hogy milyen testi illetve érzékszervi problémával élünk együtt, mert hisszük, hogy az esélyek egyenlőek, és egyek vagyunk!

Az Ability Fashion - Vár a kifutó! divatbemutatóval a szervezők szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a megváltozott életet élő nők/hölgyek ugyanolyan tündöklőek, csinosak, szépek, és nőiesek tudnak lenni, hiszen a nő örök, időtlen, kortalan és feltétel nélküli. A megjelenésükben benne van minden: a mosolyuk, a tekintetük, az öltözékük, a finom részletek, a lelkük és annak minden apró rezdülése.



Az est házigazdája R. Kárpáti Péter volt.



Az esemény helyszínéül a Hilton különtermének kerengője szolgált. Bár a szervezők szerették volna a kinti díszkúttal rendelkező térbe helyezni a bemutatót, azonban az időjárási előrejelzések miatt úgy döntöttek, hogy inkább behozzák az eseményt a kerengőbe. Véleményem szerint ez nem volt egy túl szerencsés választás, hiszen a bemutatóra érkezők körben a folyosón foglalhattak helyet, így az előadó művészeket nem láthatták csak hallhatták azok, akik nem az előadó térben ültek le.

A bemutató első része így elég furán zajlott. 

Egy óra elteltével kinyitották a kapukat - hiszen az időjárási feltételek adottak voltak - és a salsa produkciót már a kinti részen nézhettük végig. Ettől kezdve a bemutató is színesedett, hiszen végig követhettük az eseményeket szabadon járkálva és az ablakokon keresztül.



















A kifutóra lépő modellek voltak:

Bolbás Andrea, Leonetta Jánosa, Zsófi Lengyel, Boglárka Kollárszky, Nagy Mónika, Annamária Nádasdi-Fischer, Daniella Pék, Tóth Tímea, Almási Nikolett




Az eseményen Pesti Mária és Eniko Varga gondoskodott a professzionális hajkölteményekről. 

Láris Eszter és Jánosáné Ilona alkotta meg a kifutóra lépő modellek tökéletes sminkjét. 
A modellek az est alkalmából Adrienne Körtvély gyönyörű ruháit viselték. 
A ruhákhoz illő ékszereket a Krizo Ezüst Ékszer-Silver Jewellery biztosította.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése