2015. szeptember 3., csütörtök

Dorottya Diamond Palace megnyitója - 2015.09.03

"Size is not enough... quality matters"

Dunduval, a gyémántemberrel nyitották meg ünnepélyes keretek között a Caprice Dorottya utcai üzletét, a Dorottya Diamond Palace-t

A bábot az új Caprice üzlet megnyitója keltette életre, illetve az az öt német "bábos" akik az est során lépkedésre, futásra, hajolgatásra és még táncolásra is rávették.

Dundut Vajna Timi kísértében rengetegen fotózták az Andrássy úti üzlet előtt. Riporterek, sajtósok és az utca emberei is elámultak a nem mindennapi csillogó bábu láttán.

Vajna Timi Arik Hermann tel-avivi ékszerkereskedővel közösen alapította a most megnyílt gyémántboltot.

Timit többek között a TV2 is meginterjúvolta.  A riportok lezajlása után pedig elindulhatott a menet.Dundu az Andrássy úti Caprice üzlettől ( Andrássy út 27.) indult végig az Andrássyn a Vörösmarty térig, ahonnan tovább a Dorottya Diamond Palace ( 5. ker Dorottya utca 6. ) elé érkezett.

Az Andrássy út nyitott kiülős helyein az emberek sorra kapták ki a táskájukból a telefonjaikat, hogy lefotózhassák a méretes bábot.

A menet során leginkább a Deák téren időztünk a legtöbbet, mivel nagyon sokan akartak közös selfiet készíteni Dunduval.

A Palace-hoz érve már hatalmas party hangulat fogadott minket, de sajnos bemenni nem tudtunk mert előre regisztrált vendégek számára volt csak engedélyezve a party-n való részvétel.

Az épület előző bérlője a COIN the Italian Department Store volt. Párszor volt, hogy betértem az exclusive üzletbe.

A vendégek hófehér bőrkanapékon pezsgőt kortyolva hallgathatták a hárfa muzsikát, amely még ünnepibbé tette az megnyitót
Az épület VIP szobájában magas rangú ügyfeleket fognak fogadni, ahol adják és veszik majd a köveket, és egyedi készítésű ékszereket is lehet rendelni. Állítólag a Caprice hálózat szentendrei boltjának VIP szobájában már történt lánykérés is.
A rendezvényen Andy Vajna is képviseltette magát

Majd pedig kinyílt az épület patinás kovácsoltvas kapuja és a vendégek megcsodálhatták a gyönyörű ékszereket.

Záró mondatként pedig Timi szavaival élnék, miszeirnt "a gyémánt örök, és minden nő megérdemli a csillogást."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése