2015. augusztus 31., hétfő

VideoTube Awards - 2015

VideoTube Awards - 2015

Idén első alkalommal került megrendezésre a VideoTube Awards nevet viselő díjátadó, amelyen a legnagyobb online oldal, legnézettebb videóit és előadóit díjazták különböző műfajokban. A szerencsések testközelből találkozhattak a legnépszerűbb előadókkal és zenekarokkal, mivel a díjátadó gálára KORLÁTOZOTT számban lehetett jegyeket vásárolni 2000 Ft-os áron. A VIP jegy 5000 Ft-ba került.


A rendezvény hiánypótló eseményként robbant be a médiába, hiszen mint ahogy a díjazottaktól megtudhattuk nincs más egyéb platform ezen előadók díjazására. A díjátadó gálára számos celeb kapott meghívást, kiknek kényelmes érkezését a Maxline Limobiztosította. Elsők között vettem észre Zámbó Árpit, Kiszel Tündét és Donatellát, valamintHajas Lászlót. További partnerek voltak a ModellBook médiatámogató, és a Horfer Serleg, akik az üvegből készült díjakat biztosították élén Csisztu Zsuzsával.
A díjátadó egy igazi élő haj show-al indított, ahol két mesterfodrász négy modell haját rakta rendbe maximális szaktudással. Az eseményről azt írták, hogy a műsor keretén belül fellépnek a díjazottak is, de erre végül nem került sor. Más előadók viszont színpadra léptek. Így láthattuk Karda Beátát és Lil C-t is a színpadon. Az X–Faktorbólismert Krasznai Tünde is színpadra lépett. Majka viszont sajnos nem tudott eljönni, ahogy Dér Heni is csak videóüzenetét küldte el.

A rendezvény hivatalos fellépői között a Csinibabák rockabilly formáció volt az egyik. Két tagjukkal Kanyik Nikivel és Egri Noémivel volt szerencsém találkozni már a Vous magazin által szervezett Rockabilly fotózáson. A lányok nagyon lelkesek, de nagyon jól is táncolnak és énekelnek. A bandát a Rock'n Roll szeretete keltette életre. Legszívesebben én is beállnék közéjük. Az este során baráti légkör lengte be az esemény helyszínéül szolgáló New Orleans Clubot.
A rendezvény koordinálása imitt-amott nem volt a legtökéletesebb, leeső molinó, süket mikrofon, elfelejtett szponzor megemlítése, nem megbeszélt sztár fellépő szereplése. De ezeket leszámítva meglepően, szinte már családias hangulat uralkodott a rendezvényen. A díjazott sztárok a terem boxaiban kaptak helyet, Csisztu például a mellettem lévő asztalnál ült a társaságával.

A díjazottak a következők lettek:
Az év legjobb előadója: Oláh Gergő
Az év legjobb rappere: G.W.M
Az év legjobb slágere: Dér Heni - Ég veled
Kedvenc Zenekar: Sugarloaf
Idei legnagyobb videói nézettség: Majka Curtis BLR
Közkedvelt előadó: Mr. Missh
Legközkedveltebb Featuring: Young G feat Igni
Az év Kedvenc előadója: Rácz Gergő
Közkedvelt Dj páros: RNB ALL STARS
Életmű Díj 1: Szikora Róbert (rock'n roll kategóriában)
Életmű Díj 2: Kozmix (pop kategóriában)
Az év felfedezettje: Farkas Zsolti
Kedvenc Sláger: BLR

Az esemény idei indítása a kisebb zökkenők ellenére pazarul sikerült. Az a szerencsés kétszázötven fő, aki bejutott másnap hajnalig bulizhatott a sztárokkal. Remélhetőleg ez a díjátadó most egy hagyományt teremt, kinövi gyermekbetegségeit, és jövőre még jobb hangulatban tudhatjuk meg, kik lesznek 2016 díjazott előadói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése