2016. július 27., szerda

Hivatalos megnyitó! T-Shirt Therapist bemutatóterem - 2016.07.27

Megnyitott Magyarország első Offline webshopja.





T-shirt Therapist, azaz Póló tereappeuta a neve a helynek, melyet Cseh Norbert ötletgazda-tulajdonos megálmodott és megvalósított. Yolkiest.com a neve a hátteret adó webshop és életfelfogás - blog oldalának- melyet most fizikailag hozott a vásárló közönség elé.

Norbert álma volt egy olyan hely, ahol webes vásárlás kényelmét, előnyeit tudják ötvözni a termékek fizikai ismeretével, kipróbálásával. Úgy, hogy ez semmiképpen se egy bolt, egy üzlet legyen. "mert azokkal Dunát lehet rekeszteni..." Ők mást akartak csinálni, kategóriát akartak teremteni, a kereskedelmet akarják megreformálni - és mellette embernek maradni és embereket szolgálni. Hosszú, kockázatos és izgalmas út ez!



A yolkiest.com egy olyan internetes felület ahol egy izgalmas blog mellett olyan, hazánkban ritkán fellelhető márkákat forgalmaznak, mint például az angol DirtyVelvet, eredeti filmes pólók (Marvel, StarWars, DC), HappySocks zoknik. Továbbá ritka Streetwear márkákat, mint a Diamond Supply vagy a HUF, DGK. Kínálatukban megtalálhatóak a világhírű NewEra sapkák és a Vans méltán kedvelt cipői is.


Offline Webshop

"Gyere be hozzánk, nézelődj, ülj le, beszélgessünk, olvasgasd a legújabb magazinokat. Egyszerűen érezd jól magad! Ha megtetszik valami, rendeld meg a kirakott tableteken, saját okostelefonodon vagy kérd a segítségünket és megrendeljük neked. amennyiben olyan terméket választottál, ami van raktáron akár még aznap délután biciklis futárunk ingyenesen kiviszi neked Budapest belső kerületeibe. Vásárlás közben nem kell bajlódni a csomagokkal, azt kapja a vevő, amit kipróbált, nem érheti meglepetés.
Otthonra, egy étterembe, vagy egy parkba, turistáknak a hotelbe, akárhová."



Norberték tudják, hogy ez más és szokatlan is a mai világban. Lassítani a gyorsítás helyett. De hisznek benne, hogy működni fog.


Az est gasztronómiai részét Szabó Győző és a Steamboo biztosította



Norbert vallja és gyakorolja: ha jól választunk ruhadarabot, akkor azzal fel tudjuk dobni a hangulatunkat, meg tudjuk változtatni a hozzáállásunkat a mindennapokban. Jobban érezzük magunka, egyszerűen tudatosan jobb formába kerülünk. szerintük és vásárlóik szerint is: "a ruha igenis teszi az embert-megfelelő mértékben." Ha ehhez még az életedet is egyre jobban #felvállalod, máris tudatosabban éled mindennapjaidat.


Nagyon fontosnak tartják a yolkiest.com oldal alatt található FELVÁLLALOD blogjukat, ami egyáltalán nem a ruhákról és a  divatról szól, sokkal inkább arról, ami számukra a legfontosabb: az emberekről.
"Számoljunk le a képmutatással és vállaljuk fel minimum saját magunkat."
Sokszor ezt még Önmagunkkal szemben sem tesszük meg. a blogon megjelenő írások, öngyógyító, másoknak bátorító - nem vagy egyedül a problémáddal - üzenetjellegűek tudnak lenni.


A csapat várja a felvállalásokat a blogra. A további fontos információ, hogy 2016.szeptember 15-ével elindítják a havi 1 alkalommal megrendezésre kerülő Yolkiest - Felvállalod beszélgetéseket. Minden alkalommal egy előre kiválasztott témát, az abban a témában szakértő vezetésével lefolytatott interaktív beszélgetésben bontanak ki.



Üzlet címe: 1051 Budapest, József Attila u. 24.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése