2017. március 30., csütörtök

The Naan Design Showroom megnyitó - 2017.03.23-24


Fashion & style fényképe.


  Megnyittotta kapuit a The Naan Design Showroom!

Fashion & style fényképe.

A tavasz ébredésével egy igazán excluzív megnyitóra voltam hivatalos, ugyanis a The Naan Design showroomot nyitott Budán.

A megnyitóra meghívottak elsőként csodálhatták meg a márka üde, friss és színpompás tavaszi kollekcióit!
Fashion & style fényképe.

Mint megtudtam Natasától a 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára a tiszta mosolyban gazdag úttörő öröm érzése, túlburjánzott formák, izgalommal átitatott belső nyugalom és az élénk üde színek a jellemzőek.

Fashion & style fényképe.

A The Naan Design egy olyan fiatal kortárs design márka, mely szem előtt tartja a művészi értékeket és intellektualitást. A naan egy organikus és instant lelki táplálék, mely nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, fizikai formában ölt testet ruházaton és kiegészítőin keresztül.

Elsősorban az eleganciát és modernitást igénylő mai kortárs nagyvárosi nőknek készül, függetlenül korra és testalkatra. A kollekciók darabjai, kiegészítői kézzel készülnek, fókuszban a magas minőségű alapanyagokkal.

Fashion & style fényképe.

A brand alapfilozófiája, hogy minden Nő, kortól és testalkattól függetlenül álmokkal, célokkal, vágyakkal teli és ezekért képes tenni! Ezért minden kollekció egy-egy értéket képvisel, hogy mindenki megtalálhassa azt, mely leginkább közel áll hozzá!


Fashion & style fényképe.

A tervező, Natasa Litvin, mindhárom irányvonal tervezésénél szem előtt tartotta a márkára jellemző értékközpontúságot, mely a különböző kollekciókban más és más módon öltött testet.

Fashion & style fényképe.

A megnyitón először mutatkozott be a márka új bőr hátitáskája, mely új színfoltja a márkának. Az első tesztelések során pozitív visszajelzéseket kapott.

Fashion & style fényképe. Fashion & style fényképe.


Fashion & style fényképe.
Hátizsákok megannyi anyagból és formában



Fashion & style fényképe.
Estélyi ruha a The Naan Designtól


A márka mindhárom - a Pleasure in the Garden, a Plume Touché és a Plume Basic - 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára elmondható, igazán merész, erősen vizuális érzékbomba. A kollekciók kampányfotóit átitatja a játékosság, felszabadultság, és vagány nőiesség.

Az izgató narancs, a puha barack és az érzéki babarózsaszín, az ezüst és aranybarna színárnyalatú bőrök és pamutselymek gondoskodnak arról, hogy a hosszú mély téli álomból az ébredés pillanatában feltörő örömkedv ezekkel a vibráló színekkel megfűszerezve igazán felélessze a női lelket.




 Pleasure in the Garden 2017 SS
 
A tiszta öröm és belső gyönyör érzete inspirálta a prémium kollekciót.
A rózsaszín, fehér, aranybarna, orgona, menta pasztell színekben pompázó zsorzsett és pamutselyem ruhák és az élénk üde színű kézzel készült burjánzó bőr ékszerek és táskák kontrasztja tökéletes harmóniát teremtenek egymással.
A ruhák és kiegészítők sajátossága, hogy alkalomra és hétköznapokra is tökéletesek.
Az elegáns klasszikus szabásvonalakat izgalmas részletek teszik játékossá.

 



PLUME Touché 2017 SS


A The Naan Design immár harmadik szezonban is megújulásra képes irányvonala, mely töretlen népszerűségét éli. A Plume Touché ékszert viselő Nő, igazán vagány, vibráló, képes megélni a belső szabadságának oázisát és nem fél kimutatni.
A 2017-es tavaszi-nyári kollekcióban a lakk narancs, korall, eperszín, barack és babarózsa bőrök türkizzel, pinkkel, naranccsal lettek különleges kézi technikával megfestve. A Plume Touché kollekció kampányképeit a 70-es évek retro hangulata inspirálta, mely egy szőke hajú orientális modellel emelte páratlan élménnyé.



PLUME Basic 2017 SS


Az örök alapdarabokat felvonultató kiegészítő irányvonal darabjai minden ruhatárba beillenek.
A 2017-es tavaszi-nyári kollekció kampányfotói a bohém fiatal kultusz köré épült. A lazaság, spontaneitás és rögtönzés áll a középpontban.
A mindennapok ünnepét emeli ki, az élénk narancs, rózsaszín, lomb zöld színű táskák, gymbagek és bőr ékszerek, mely minden korosztály számára nélkülözhetetlen.


A termékek már megtalálhatóak a webshopban is.


A Showroom címe:1117 Budapest, Bogdánfy utca 1. (3-as kapucsengő)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése