2017. április 12., szerda

Designer Pop-Up! - 2017.04.03-30






Idén április 3-30. között második alkalommal került megrendezésre a Designer Pop Up! Store a MOM Park Lounge területén.

A MOM Park elkötelezett a legújabb trendek iránt, így kitüntetett figyelmet fordít a fiatal és tehetséges magyar tervezők munkáira is. Ezzel egy időben a vásárlóközönségének is szeretne még szélesebb körű és izgalmasabb programokat kínálni, ezért idén áprilisban egy hónapon át vendégül látta a design, a fashion és a formatervezés hazai úttörőit, akik már ma elhozzák nekünk a holnap termékeit.



Designer kitelepülések: 





04.03. – 04.09. 


Tomcsanyi
Wessely Jewelry
VYF
Janka Arnoczy



Tomcsányi Dóri 2013-ban diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divattervező szakán, de a *dori tomcsanyi* márkát már 2010-ben megalapította. Ruhái azoknak a nőknek szólnak, akik hangsúlyt fektetnek az egyedi megjelenésre, és fogékonyak a képzőművészetre és a designra.

A Wessely Jewel egyedi készítésű ékszereket kínáló hazai design márka. A Wessely ékszerek egyedülálló kinézete az ásványok megmunkálatlan szépségében rejlik. A pirit, a howlit és az ónix minden egyes darabban egyedi formában tündököl, így bárhogy is választ biztos lehet abban, hogy egy igazán egyedi gyűrűvel, függővel vagy karpereccel gazdagítja készletét.

A VYF márka 2014-ben debütált, azzal a célkitűzéssel, hogy Magyarország vezető sálmárkájává váljon. Azóta már 5 országban képviselteti magát. Az egyedülálló minták papírkivágásokból és kézi rajzokból készülnek, majd a legmodernebb digitális technológiával kerülnek fel a selyemre. A VYF modern életérzést kínál a minták szerelmeseinek.

A divattervezéssel induló Janka Arnoczy márka ma már főként az egyedi, kisszériás kiegészítők tervezésre fókuszál. A minőségi termékek között noteszek, kulcstartók, grafikák illetve lakberendezési darabok egyaránt megtalálhatóak, amelyek a friss designnak köszönhetően színt visznek a mindennapokba! 
A Janka Arnoczy márkát a Lucky Shepherd designer store-ban találhatjátok meg.



Fashion & style fényképe.
Wessely Jewelry
Fashion & style fényképe.
VYF
Fashion & style fényképe.
Tomcsanyi
Fashion & style fényképe.
Tomcsanyi
Fashion & style fényképe.
Janka Arnoczy
Fashion & style fényképe.
Janka Arnoczy



04.10. – 04.16.

INQ concept
Jurekka
ThinWood



Az INQ concept egy fiatalos, lendületes divatmárka. A márka tervezőcsapata a kortárs design elemeket a nosztalgikus gyermekkorból merített impulzusokkal kombinálja. A letisztult design és a kortárs elemek révén a tervezők által megálmodott darabok bármely gardróbhoz kifinomultan idomulnak.

A Jurekka egy start-up, divatkiegészítőkre szakosodott márka. Profiljukba főként laptop-, tablet- és mobiltelefontokok, illetve más kis méretű bőrkiegészítők tartoznak. A táskák vibrálói színekben öltenek formát, és ötvözik a minimalizmust, a luxust és a funkcionalitást.

A Thinwood egy izgalmas budapesti design márka, amely a szemüvegkeretek új generációját kínálja. A rendkívül könnyű fa alapú anyaghasználatnak köszönhetően a Thinwood márka darabjai igazán kényelmes viseletet nyújtanak. A különleges design és kialakítás pedig garantálja az egyedi megjelenést.


Fashion & style fényképe.
Jurekka,
ThinWood
Fashion & style fényképe.
Jurekka,
ThinWood
Fashion & style fényképe.
Jurekka
Fashion & style fényképe.
INQ concept

 
04.18. – 04.23.

Cukovy
NUEN

Tillu 
Leanea Jewelry



A CUKOVY egy budapesti székhelyű, high-end divatmárka, amelyet 2014-ben alapítottak. A márka profiljának központjában olyan környezettudatos, innovatív és ready-to-wear darabok állnak, amelyek tökéletes harmóniát alkotnak a futurisztikus és lázadó elemekkel.


Nguyen Tran Norbert 2014-ben alapította meg a NUEN márkát. A növényi cserzésű natúr marhabőr alapanyagok és hagyományos eljárások a márka védjegyének számítanak. Kézzel varrt bőrtáskáik és hátizsákjaik a kiegészítők új generációját, a táska modern újragondolását jelentik.


A Tillu & Leana egy olyan hazai design márka, amely egyedi, kortárs ékszereket kínál. 

A Tillu ékszerek ezüstből készülnek, főleg a 20-40 éves korosztály a célközönség. Ékszereire leginkább az új formavilág keresése, és az egyszerű szépség kifejezése a jellemző.

A Leanea ékszerek egyedülálló kinézete a letisztult formák szépségében rejlik. A visszafogott elegancia minden egyes darabban visszaköszön. A kifinomult formatervezésnek és az innovatív designnak köszönhetően igazán egyedi ékszerekkel bővítheti készletét.




NUEN

NUEN



04.24. – 04.30.

Artep
LINDASIETO 
Rubidium 


Az Artep márkát Balogh Petra alapította 2012-ben. Petra korábban a KREA Kortárs Művészeti Iskolában tanult, amelyet követően létrehozta saját márkáját. Az Artep a független, stílusos dolgozó nőt szólítja meg, aki szereti összekötni a praktikumot az egyedi megjelenéssel, és szívesen tűnik ki a tömegből.

Siető Linda a MOME-n végzett, a LINDASIETO márkát 2010-ben alapította. Az olasz bőrökből, magyar gyártói háttérrel készülő, kontrasztokkal játszó, elegáns-nyers darabok az elmúlt szezonokban külföldi kiállításokon valamint a magyar mellett a nemzetközi divatsajtóban is többször szerepeltek.

A Rubidium márkát 2014-ben alapította Sipos Rebeka és Somi Blanka. A két fiatal tehetség eredetileg építésznek tanult, ám az izgalmas anyagok, a különleges színek és a nyomtatott papír iránti rajongásuk eredményeként olyan design füzetek gyártásába kezdtek, amelyek újrahasznosított, kreatív alapanyagok és tradicionális könyvkötési technikák vegyítésével készülnek. 


Artep ruhák




  
 


LINDASIETO táskák és Rubidium határidőnaplók


További részletek a weboldalon: https://mompark.hu/designer-pop-up
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése