2017. április 7., péntek

Corvinus Fashion Show - 2017.04.03


A hagyományt követve idén immár ötödik alkalommal került megrendezésre az idei JÉG Napok nyitóeseménye, a Corvinus Fashion Show!

A divatbemutató célja a feltörekvő kortárs divattervezők kollekcióinak népszerűsítése a fiatalok körében. A bemutatón 6 fantasztikus márka csaknem 70 kreációját tekinthette meg a közönség. 




Az esemény fő szervezője Hellner Johanna Dorina és Tauber Kinga volt. 

Az eseményt Bogdándi Virág, a Virag’s lab bloggere konferálta.

A divatbemutató különlegessége, hogy a ruhakompozíciókat Corvinusos hallgatók mutatják be, akik közül a zsűri kiválasztja az est során a legjobb modellt.



Berbloom


A Berbloom ruhákat a letisztultság és érzékiség jellemzi. A finom, nőies vonások mellett a modern, geometrikus vonalvezetés is hangsúlyt kap a tervezés során. Az alkalmi, valamint a business ruhák megálmodásakor egyaránt a modern nő kerül a középpontba. Aki egyszerre vágyik az izgalmas, néha merész és egyben tagadhatatlanul nőies részletekre. Fontos számára az egyediség, a praktikum és saját önkifejezése. A tervező, Sitku Bernadett célja, hogy a nők belülről jövő szépsége felszínre törjön. Legyen szó a dolgos hétköznapokról, elegáns ünneplésről vagy élete egyik legmeghatározóbb élményéről, mint például az esküvő. A nőies, érzéki, kifinomult darabok segítenek abban, hogy minden hölgy tökéletesen magabiztosnak érezhesse magát ezekben a rendkívül fontos pillanatokban.





Tervező: Sitku Bernadett



Helga Tóth

Tóth Helga tavaszi kapszulakollekcióját három fő tényező inspirálta: a pasztell színek, a minőségi anyagok és a finom nőiesség. A lágy árnyalatok, mint a baba kék, a barack, a púder és az ezüst, tökéletesen kiegészítették a márkától megszokott nőies szabásvonalakat. Az érzéki csipke, a légies muszlin és a könnyed tüll tökéletes kombinációt nyújt a vadabb műbőrrel és az eleganciát sugárzó bukléval. A kollekció minden egyes darabja úgy lett kialakítva, hogy külön-külön és vegyítve is kifogástalan megjelenést kölcsönözzön viselőjének. A variálhatóságának köszönhetően pedig minden Nő megtalálhatja a számára ideális összeállítást, kortól és stílustól függetlenül!
Ezekben a mesés sziluettekben a nap bármely szakában komfortosan érezhetjük magunkat, akár munkába igyekszünk éppen, akár egy fontos eseményre!







Tervező: Tóth Helga



KE-fashion


KE-fashion, ahol minden ruhadarabban egyediség lakozik. Kovács Erika, a KE-fashion designer cég alapítója és tervezője már gyerekkorában tudta, divattal szeretne foglalkozni. A mára már saját márkát alapító ruhatervező a főváros szívében nyitotta meg szalonját 2015 szeptemberében. 2017 januárjától Kovács Erika designer cége két fővel bővült, elősegítve a folyamatos növekedési lehetőségek kiaknázását, a külföldi terjeszkedést, valamint idegen tőke bevonását is.
A KE-fashion 2017-es tavaszi/nyári kollekcióját üde és friss színek, különleges limitált anyagok jellemzik. Nagy szerepet kapott a kollekcióban az idei év színe, a greenery, valamint a pálmaminta  használata, a visszatatérő motívumként megjelenő barack és dusty pink is. Kényelmes, mégis nőies darabok jellemzik a kollekciót, melyeknek viselete azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik a legújabb trendek szerint öltözködnének, de szeretnének egyediséget csempészni mindennapjaikba.





Tervező: Kovács Erika






Orsolya Darcsi



A márka 2015-ben alakult, alapvetően a nőiesség és az elegancia megtestesítésére törekszik, amellyel a határozott, intelligens nőket akarja megszólítani. Az eddigi kollekcióiból egy vegyes válogatás van terítéken, hogy minél több oldalról megismerhessük a márkát. Legyen akár szó az új Emprimé  menyasszonyi köntös kollekcióról, egy tavaszi kabátról, vagy egy estélyi ruháról.
Darcsi Orsolya minden darabban kibontakoztatja a saját ízlését, amit egy olyan nőideálhoz hasonlít, aki határozott, intelligens, elegáns és ízléses, aki nem fél érezni és élvezni az életet. Akinek a gondolatai és tettei harmóniában vannak azzal a személyiséggel, amit a külvilágnak mutat. Aki ösztönösen vagy tudat alatt, de képes az öltözködésével is megmutatni, hogy milyen energikus és mennyire nőies. Anyagok és színek tekintetéből rajong a visszafogott, púderesebb árnyalatokért, a nőies, már-már babás színekért. Szereti, ha csempészhet hozzá némi feketét, ezzel alkotva éles, tekinteteket vonzó kontrasztokat. Anyagválasztásban nagyon törekszik a minőségre, fontos, hogy időtálló anyagokat válasszon.







Tervező: Darcsi Orsolya






The Naan Design 

A The Naan Design 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára a tiszta mosolyban gazdag úttörő öröm érzése, a túlburjánzott formák, az izgalommal átitatott belső nyugalom és az élénk üde színek a jellemzőek. A tervező, Natasa Litvin, mindhárom irányvonal tervezésénél szem előtt tartotta a márkára jellemző értékközpontúságot, amely a különböző kollekciókban más és más módon öltött testet. A márka mindhárom - a Pleasure in the Garden, a Plume Touché és a Plume Basic - 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára elmondható, hogy igazán merész, erősen vizuális érzékbomba. A kollekciók kampányfotóit átitatja a játékosság, a felszabadultság, és a vagány nőiesség. Az izgató narancs, a puha barack és az érzéki babarózsaszín, az ezüst és aranybarna színárnyalatú bőrök és pamutselymek gondoskodnak arról, hogy a hosszú mély téli álomból az ébredés pillanatában feltörő örömkedv ezekkel a vibráló színekkel megfűszerezve igazán felélessze a női lelket.  





Tervező: Natasa Litvin



ZAGABO

 A ZAGABO prémium streetfashion márkát Szabó Gabi tervező alapította. A hamisítatlan ZAGABO stílus önálló utat mutat a divat világában, és azoknak a nőknek és férfiaknak szól, akik a sikkes párizsi és lezserebb New York-i vonal ötvözésével szeretnék kifejezni saját személyiségüket.
A ZAGABO új kategóriát alkotott designer esőkabátjaival, amelyek egyszerre stílusosak és funkcionálisak. Hagyományaihoz hűen a ZAGABO valamennyi szezonális kollekciójához új  esőkabát-verziót tervez, így mára számtalan szabású és hosszúságú ZAGABO esőkabát közül választhat a vásárló, amelyek szinte végtelen színkombinációkban készülnek. A ZAGABO designer esőkabátok a vásárlók és a fashion bloggerek jóvoltából, már az egész világot bejárták, mindenütt stílusos megjelenést biztosítva viselőjüknek zordabb időjárás mellett is.
A designer öveket felvonultató STRAPPS termékvonal megtervezését az a cél vezérelte, hogy viselőjüknek egy olyan egyszerűen és sokoldalúan használható kiegészítőt biztosítson a márka, amelyekkel feldobhatják a mindennapok szettjeit. A STRAPPS öv, csípő és derékváltozatban is elérhető.
 





Tervező: Szabó Gabi




Követve a hagyományt, a szervezők idén is versenyt szerveztek a tervezők márkái között.

A zsűri tagjai voltak:
Füzi Ágota - influencer
Pásztor Edina - a My Sweetest Heaven divatblog írója
Hajas Ádám- az &U magazin ügyvezető tulajdonosa
Farkas Dezső- a Jövőt Építők Generációja elnöke


A The Naan Design 2017 tavaszi-nyári kollekciója a közönségszavazással elnyerte az 1. helyezést és ezzel megnyerték a designereknek által felajánlott főnyereményt.



A közönségnek leginkább a The Naan Design ruhái és kiegészítői tetszettek. 



A modellek frizuráját Balogh Sándor és Varga Zita Laura készítették el, sminkjükről pedig Butyka Anika, Demeter Zsófia és Tóth Zsuzska gondoskodott.


Közreműködők voltak: Budapesti Corvinus Egyetem 
                                      JÉG napok csapata
                                      Coca-Cola
                                      Cosmopolitan
                                           &U
                                       Agencies applikáció 
                                       Sudio Little Grandma 


Fotók: &U 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése