2017. október 21., szombat

A The Naan Design a London Fashion Week-en

  "minden ember, 
kortól függetlenül álmokkal, 
célokkal, 
vágyakkal teli és ezekért képes tenni!"

 


A The Naan Design magyar design brand idén lett 2 éves, de már bemutatkozott az olasz divathéten 2015-ben Rómában és most 2017 szeptemberben egyedülálló módon kapott lehetőséget bemutatkozni a 2018 tavaszi-nyári kollekciókat exkluzív helyszínen felvonultató London FashionWeeken.


A márka prémium minőségű, budapesti műhelyében kézzel készített  bőr táskáival és
kiegészítőivel, hamar elismerést vívott ki a londoni divatvilágtól.


A The Naan Design egy fiatal kortárs design márka. A naan egy organikus és instant lelki táplálék, mely nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, fizikai formában ölt testet ruházaton és kiegészítőin keresztül.


Elsősorban az eleganciát és modernitást igénylő mai kortárs nagyvárosi nőknek és férfiaknak készül, függetlenül korra. A kollekciók darabjai, kiegészítői kézzel készülnek, fókuszban a magas minőségű alapanyagokkal.



2018SS – Éclat kollekció


A The Naan Design - elsőként Londonban bemutatott - 2018-as tavaszi-nyári "Éclat" kollekciójára a felkavaróan céltudatos felszabadultság, a karakán maszkulin formákba öltöztetett klasszikus elegancia stílusjegyei a jellemzőek.


A tervezőnő, Natasa Litvin, a ruházat, bőrtáskák és kiegészítők tervezésénél szem előtt tartotta a
márkára jellemző értékközpontúságot, melyet jelen esetben a mélyről fakadó magabiztos Önszeretet ragyogása köré épített fel.

Meghatározó színei a pompázó arany, puha kék, ezüst és vibráló fehér.

Inspirációért visszatért Milan Kundera Halhatatlanság c. regényéhez, mely egy nő hanyag
mozdulatának gesztusából születik.


Az Éclat Nő egy jelenség, felfigyelnek rá, test-lélek és szellem egységes összhangot alkot, örömteli, felszabadult kisugárzása másokat is magával ragad.




A kollekció kampányfotóit átitatja a pillanatnyi buja érzékiség, mely pazar festményként tárul elénk, egyetlen röpke mozdulatsorban.










Kollekció kredit:
Styling: Natasa Litvin 
Fotók: Nerpel Nikolett
Makeup: Gercosz Henriett
Modellek: Cui Sissy, Hellner Johanna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése