2017. november 30., csütörtök

Marie Claire Fashion Days - 2017.11.17-19

"A divat és a művészet összefonódása"

Immár 9. alkalommal került megrendezésre a Marie Claire Fashion Days, a hazai divatélet és a magyar divattervezők egyik legjelentősebb hazai ünnepe, melynek otthonául a Várkert Bazár szolgált.

A különleges háromnapos esemény középpontjában az Art of Fashion, a kortárs művészet és a divat összefonódása állt.



A háromnapos divatünnep idén is a pénteki, szakmai nappal indult november 17-én, amikor a hazai sztárélet kiemelkedő alakai léptek a kifutóra.

NUDE BY NUBU,
CUKOVY ,
ELYSIAN,
MODE BY SANDOR LAKATOS,
NORA SARMAN,
TOMCSANYI,
THEFOUR

Szombat

A KREA Kortárs Művészeti Iskola diákjainak bemutatója 
AMNESIA divatbemutató
A HUNGARIA PEZSGŐ bemutatja: Az év street style szettje pályázat
A 25 döntős kreáció bemutatója és a legjobb pályaművek kihirdetése.
 ECCO Fashion Show
 DM Fashion show
Magyar tervezők bemutatója
GALLA, ÉMÉ, LBL – LUANBYLUCI, RICHARD ALEXANDER
GAS divatbemutató
Új FORD FIESTA fashion show by MERO Inspiration
Magyar tervezők bemutatója
MEI KAWA, AWARE by PRINTA, TAMARA TOTH, VIRAG KERENYI
SCHWARZKOPF PROFESSIONEL hair show
Magyar tervezők bemutatója
ANNA DAUBNER, CAKO, CELENI, INQ CONCEPT
UNOde50 fashion show by NON+
VAN GRAAF divatbemutató
Exkluzív show
ROMANI
Magyar tervezők bemutatója
NUDE BY NUBU, CUKOVY , ELYSIAN, MODE BY SANDOR LAKATOS, NORA SARMAN, TOMCSANYI, THEFOUR


Vasárnap
A Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatóinak bemutatója
PERWOLL fashion show
A PERWOLL bemutatja: A ragyogás új dimenziója – ragyogás fekete-fehérben is fotópályázat díjátadó
MZF divatbemutató
ASUS fashion show
BOSCH fashion show by OROVICA
Magyar tervezők bemutatója
ENIHORN, MONIK, NON+, ZAKO
FUTUREAL divatbemutató
ORIFLAME fashion show by NANA’S
UNOde50 fashion show by NON+
Magyar tervezők bemutatója
PRIESTON BY NOEMI NAGY, ANNAEVA, 1975 FASHION, ZSIGMOND DORA
UNICREDIT fashion show by IMOGEN
C&A divatbemutató
VAN GRAAF divatbemutató


A divathétvége egyedi színfoltja Zoób Kati, aki márkájával, a Katti Zoóbbal először lépett a Marie Claire Fashion Days kifutójára.

KATTI ZOÓB






ÚJ FORD Fiesta
A Ford standján az eseményre kilátogatók megcsodálhatták az új Ford Fiestát.



UNICREDIT BANK
Az UniCredit Bank standján a Korszakalkotók mecénás program vizuális művészet kategóriájának jelöltjeivel és alkotásaikkal ismerkedhettek meg az eseményre kilátogatók.
A korszakalkotok.unicreditbank.hu weboldalon leadott szavazatok alapján derült ki, hogy ki nyeri közülük a 3 millió forintos támogatást. A pop up kiállítás izgalmas fotográfiáin, művészeti projektjein túl a kortárs vizuális művészet a kifutón is megjelenik.

PERWOLL
A Perwoll fotópályázat helyszínen kiállított munkáira a standnál lehetett leadni a szavazatokat. A szavazók között óránként Perwoll ajándékcsomagokat sorsoltak ki.

VAN GRAAF
Mottójuk – Szenvedéllyel a divat és az emberek iránt – hűen tükrözi a több mint százéves, európai gyökerekkel és értékekkel rendelkező divatcég filozófiáját. A felhalmozott tudásra épülő stílusérzék az, amivel csapatuk hozzá szeretne járulni a végeredményhez, hogy a mindennapok információáradatában a kiválasztott öltözet az önkifejezés eszköze lehessen. A VAN GRAAF dzsungelében regisztrálhatsz a hírlevelükre – meglepetés is vár, látogass el hozzájuk!
A Marie Claire Fashion Days VAN GRAAF bemutatóján a következő márkák kollekcióiba nyerhetsz betekintést: Finshly & Harding London, Polo Ralph Lauren, CK Jeans, Marc Cain, BOSS, Denim By Nils Sundström, Comma, EA7, Marie Lund, GUESS, Fred Perry, G-Star, Esprit, Armani Jeans, Cinque, HUGO, Apriori.


AMNESIA



ASUS
Elegáns, letisztult és meseszép. Ha szereted igényes, dizájnos dolgokkal körülvenni magad, akkor biztosan elnyerik a tetszésed az ASUS legújabb, legmutatósabb készülékei: a gyönyörű ZenBookokat és divatos ZenFone-okat lehetett megismerni az ASUS standján.


BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA
Bársony Orvos-Esztétika standjánál többet megtudhattunk  a végleges szőrtelenítésről és a műtét nélküli arcfiatalításról. Egész nap értékes ajándékokkal várták az érdeklődőket. Sőt, a Bársony klinika standján egy 50 000 forint értékű utalványt is nyerhetett egy szerencsés lézeres vagy alakformáló kezelésre.

BOSCH
Csak hogy minden tiszta legyen: volt Bosch stand is, szemet és ruhát gyönyörködtető gépekkel, káprázatos innovációkkal. Náluk kiderült, mosógépeik hogyan adagolják automatikusan a mosószert a tökéletes és gazdaságos tisztaságért. Ráadásul nyeremények is várták az érdklődőket a standjuknál.


C&A
A családi tulajdonban lévő C&A generációk óta fontos szerepet tölt be a megfizethető és a legújabb divatot képviselő ruházat értékesítésében. Ebben a szezonban a C&A női kollekciója a modern nőnek kínál kényelmes darabokat. A minták és a felhasznált szövetek egyaránt divatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Legyen szó munkáról, egy szabadban eltöltött hosszú délutánról vagy egy esti összejövetelről, minden korosztályú és stílusú vásárló megtalálja a C&A legújabb kollekciójában az alkalomhoz illő darabokat. Standjánál megismerhettük a legújabb őszi–téli kollekciójukat, valamint nyereményjátékkal és kedvezményre jogosító kuponnal is vártak.

ECCO
ECCO standjánál nyereményjátékkal, kuponokkal várta a közönséget, és még 
a cipőket is frissé varázsolták.

FUTUREAL
A Futureal egy modern hazai divatmárka. Stílusát 
a tiszta, egyenes vonalak és a praktikum jellemzi. 
A divatérzékeny városi nő minden kötelező darabja megtalálható a kínálatukban.



GAS
Akár egy denim darabot választasz, akár 
a teljes öltözetedben a denim mellett teszed le 
a voksodat, nem hibázhatsz. Bátran válogass 
a részletgazdag kidolgozással készült és a lázadó stílusú termékek között, hiszen mind tökéletes kombinációi a tradíciónak és innovációnak. Legújabb őszi–téli kollekciójával várta a közönséget standjánál.


GIORGIO ARMANI
A Giorgio Armani Sì illata tisztelgés a nőiesség, 
a báj, az erő, az időtlen elegancia és a független lélek ellenállhatatlan kombinációja előtt. Igen az álmokra, a szabadságra, az érzelmekre, az életre és 
a szerelemre. A Sì a ciprusos illatvilág újragondolása, a feketeribizli-esszencia teszi igazán bujává, mely hosszan érezhető a bőrön, meghódítva érzékeinket. Sì, a bátorság, hogy igent mondjunk. Ismerd meg a Giorgio Armani ikonikus Sì illatát a Marie Claire Fashion Daysen.


HUNGARIA PEZSGŐ
A Pezsgőház elhozta a stílusos Hungaria Extra Dry és a gyümölcsös Hungaria Rosé Extra Dry száraz pezsgőjét, valamint az édes pezsgők új nemzedékének legújabb tagját, a Hungaria Sweet Style-t is. Illatos szőlők mustjából erjesztve, ezüstös külsőbe öltöztetve, intenzív és gyümölcsösen könnyed formában kelti életre a lazaság érzetét. Hungaria – pezsgő másképp!



KOMONO
A Komono idén is fantasztikus napszemüveg- 
és órakollekcióval rukkolt elő

LANCÔME
A La vie est belle maga a boldogság illata. 
Az illatcsalád legújabb tagja, a La vie est belle L’Éclat azt fejezi ki: minél több örömet adunk másnak, annál boldogabbak leszünk. Az új Eau de Parfum lágy és finom fejjegyeket tartalmaz, melyek a narancsvirág ellenállhatatlan frissességében fürdenek. A rózsa, jázmin, bergamott, frézia és 
a jellegzetes illatú mandarin frissessége olyan, mint egy mámorító virágcsokor. Citrusos, gourmand és addiktív. Legyen csodálatos élményben részed 
a La vie est belle L’Éclat-val a Marie Claire Fashion Daysen.

MAYBELLINE
A Maybelline standon sminkesek segítenek megtalálni és kipróbálni a kedvenc rúzsodat, valamint tanácsot adnak, hogyan, milyen termékekkel formázd a szemöldöködet.

MZF
Az MZF (mezofiandrea) standjánál testközelből ismerkedhetsz meg a 2017-es őszi–téli kollekció darabjaival, felpróbálhatod, sőt meg is vásárolhatod őket, amelyhez az esemény napjain, a helyszínen 20%-os kedvezményt biztosítanak. Szeretnél még egy meglepetést? Azok között, akik fotózkodnak a standjuknál valamelyik termékükkel (nem muszáj felvenni a ruhákat), kisorsolnak egy 10 000 forint értékű ajándékutalványt és egy hajvágást, amelyet maga a tervező készít el a nyertesnek. A részletekért keresd az MZF standot a helyszínen.

ORIFLAME
Ismerd meg, hogyan hozhatod felszínre a benned rejlő szépséget az Oriflame svéd kozmetikumaival. Keresd fel a standot, ahol arcbőrelemzéssel, sminkeléssel és sminktanácsadással várnak mindenkit, és a végén profi fotós készít képet. Légy az Oriflame modellje!

PANIFICIO IL BASILICO
A Panificio il Basilico, azaz a Bazsalikom Pékség legnagyobb tagja a Király utcában található: pékség és igazi olasz trattoria egyben. Ma már a Városmajorban, a Hold utcai Belvárosi Piacon, Szentendrén és burgerekkel Újlipótvárosban (Holy Cow) is megtalálható a Bazsalikom család egy-egy jóképű tagja. A gasztrokincs megálmodója Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi, a pék.


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL




SOMERSBY



THE BELGIAN – DILMAH –CAFFÈ VERGNANO 1882
A standon prémium The Belgian csokoládéval várták a látogatókat mennyei Nougat és rabul ejtő Toffee ízben. Frissítők is elérhetők voltak a standon, a baristák igazi olasz Caffè Vergnano 1882 kávéitalokat készítettek frissen őrölt 100% arabica kávékeverékből. Eredeti ceyloni Dilmah teát is kínáltak.

UNODE50
Az UNOde50 spanyol kézműves divatékszermárka aktív résztvevője a Marie Claire Fashion Daysnek, ahol bemutatta új őszi–téli rendhagyó kollekcióját, mellyel a márka belép a hazai piacra. A különleges ékszerek megvásárolhatók az Andrássy út 34. szám alatti márkaboltban.

VAGHEGGI
A Vagheggi standjánál meglepetésekkel és promóciókkal várják a látogatókat. Megismerkedhetsz a legújabb Bio+ termékcsaláddal. A Bio+ a Vagheggi fitokozmetikai örökségéből született meg. A természet által inspirált, tiszta és esszenciális formulák Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek. Igazi, professzionális biokozmetikumok, amelyek valóban hatékonyan működnek.

VÖSLAUER
Stílusos szomjoltás a Vöslauerrel. Idén is várták 
a trendekre és minőségi vizekre szomjazó látogatókat a Marie Claire Fashion Daysen.

YVES SAINT-LAURENT
Az Yves Saint-Laurent sikerillata, a Black Opium azonnal magával ragad, felszabadít és utat nyit 
a modern, pörgős élethez, miközben függővé tesz. A Black Opium az első kávés-fehérvirágos illat az Yves Saint-Laurent-től, melyet a vaníliaesszencia varázsol igazán bujává. Illata már az első perctől kezdve megbabonáz. Ismerd meg az Yves Saint-Laurent ikonikus Black Opium illatát a Marie Claire Fashion Daysen.

ZEWA
A Zewa hoszteszei az új Just1 toalettpapírt termékmintával ajándékozták meg a látogatókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése