2018. május 31., csütörtök

Grazia Shop üzlet nyílt a Westendben - 2018.05.11

Lépj be a stílus birodalmába és légy részese a GRAZIA közösségnek!Rácz Dorina a Grazia márka megálmodója most úgy döntött, hogy üzletet nyit a Westendben, így májustól már nem csak online érhetők el az általa kínált ruhák.

A márkát a stílus, egyediség, minőség, nagybetűs nőiesség jellemzi.


Azoknak akik eddig csak az online kínálatot böngészve tűnődtek, hogy vajon hogy állna egy mintás, ruha, nekik május 11-től nem kell találgatniuk többé, hiszen a frissen nyílt GRAZIA SHOP-ban bátran felpróbálhatják.
A ruhák színsorba rendezve fogadnak bennünket.

 Egy hely azoknak, akik szeretik a hazai márkák minőségi darabjait, akiknek fontos az egyediség és stílusosság, és a kiszolgálás során tanúsított profizmus és közvetlenség.
 


Nini Molnar bags


A boltban találkozhatunk a webshopunkból jól ismert márkákkal, mint a BRÄZIA, D’AMBROSIA, Edina Kulcsar, Hana, Marianna Herrhofer, Nini Molnar, WM, ZIA és végül, de nem utolsó sorban az üzlet saját márkájának a GRAZIA legújabb nyári kollekciójának egzotikus darabjait is itt szerezheted be.


A saját márkás kollekció lenyűgöző, mintás darabjait immáron élőben is megtekinthetitek.
 A megnyitó napján Cziráky Anna kozmetikus, sminkes az Oriflame Magyarországtól várta a hölgyeket, hogy csodás sminkeket készítsen nekik.


A ruhák felsorakoztak a vállfákon.

A divatos egyedi ruhák várják leendő gazdáikat az üzletben.

a fehér szekció


 Légy stílusos, egyedülálló és egyedi. Légy büszke a stílusodra és bátran viseld azt amiben igazán jól érzed magad!


 Online: www.graziastore.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése