2018. augusztus 20., hétfő

Ability Fashion - Idén is vár a kifutó! - 2018.08.15


Augusztus 15-én tartotta az Ability Fashion Team a Vár a kifutó! - II. Felvonás hivatalos sajtó eseményét, melyre csapatunkat is meghívták.



A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel az Ability Fashion Team és a budavári Hilton Budapest szálloda 2018. augusztus 31-én a családok évében immáron másodszor rendezi meg a Vár a kifutó! elnevezésű divatbemutatóját egy vidám hangulatú, zenés, táncos est keretében.

Akik ott voltak a 2017 július 7-én megtartott bemutatón azok láthatták, hogy a kifutóra lépő modellek bebizonyították, hogy az igazi szépséget nem befolyásolja, hogy valaki éppen hallókészülékkel, fehér bottal, kerekesszékkel vagy egyéb segédeszközzel éli mozgalmas életét a mindennapok során.

A tavalyi beszámolót itt találjátok!

2017-ben az integráció és az esélyegyenlőség jegyében indultak útnak a szevezők azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy mindenkit "Vár a Kifutó!". Az idei II. Felvonás újra meg-, és bemutatja, hogy a testi, szervi és érzékszervi állapottól függetlenül mindenkinek ott a helye a kifutón!

Az esemény fővédnöke Őexcellenciája Wening Esthyprobo, az Indonéz Köztársaság magyarországi Nagykövete.

Idén 8 + 1 Ability Fashion modell vonul végig a kifutón. Virtuálisan velünk lesz a 2015-ben elhunyt Szlovák Dorina, aki az Ability Fashion Édesanyja. Két alapító tag, Ivanova Daniella és Tóth Tímea is a modellek csapatát erősíti.



A Vár a kifutó! történetében először lesz ott Ábrahám Eszter, Szakolczi Gabriella, és Szép Veronika. A tavalyi modellek közül újra velünk tart Bolbás Andrea, Lengyel Zsófia, és Pék Daniella.

A modellek a tavalyi év mintájára idén is modellkísérők oldalán lépnek a közönség elé. Ezen modellkísérők ismert, neves közéleti személyiségek közül kerülnek felkérésre.

Modellkísérők a teljesség igénye nélkül: Árvai Zoltán, Farkas Bertalan, Győrfi Pál (egyben műsorvezető is lesz), Karacs Miklós, Karvai Sándor, Lukács Máté, Müller Péter Sziámi, Proksa Zoltán, Schmuck Andor, Szabó László (Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke), Várkonyi Attila (Dj Dominique). 



A VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe szépségverseny két kiránynője, Fehérvári Dóra (magyarországi) és Steiger Nikoletta (határon túli), valamint a két udvarhölgy, Gyurácz Anna és Szick Dóra Petra is a kifutóra lép. 

Ocskay Réka fazekas népi iparművész egy különleges felajánlással készült az Ability Fashion Team és a a Hilton Budapest szálloda számára. 

A kifutóra lépő modellek ruháit Pastor Anni Divatszalon, ékszereit a Vígékszer biztosítja.

Az eseményhez illő sminkeket Láris Ester, Králik Márti és Orosz Ivett készíti el. A hajkölteményeket Barkócziné-Varga Enikő, Lánczos Gabriella és Pintér Imola alkotja meg. 



A sajtótájékoztató végén az esemény szervezőitől Zoltan Arvai szállodaigazgató egy iparművészek által készített kerámiakulcsot vehetett át, amely egyrészt azt szimbolizálja, hogy "kinyitottuk a kaput" a rendhagyó rendezvény előtt, másrészt jelképezi nyitottságunkat is. 
 Judit Nagy titkárságvezető Pastor Anni magyar divattervező matyóhímzéssel díszített ruháját viselte, hasonlókat láthatunk majd a divatbemutató modelljein is augusztus 31-én.



Az eseményre a Támogatói jegyek még korlátozott számban megvásárolhatóak a Cooltix weboldalán.





Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy ott lehettük a sajtótájékoztatón. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése