2016. július 14., csütörtök

ECO Knits Fair a SÜEL-ben - Magyar márka a Fashion streeten - Hungarian brand at Fashion steet - 2016.07.14

"Ha kötött, akkor Süel!"

Július közepén öko kötött ruhák vásárát tartották a Fashion street-en található Süel üzletben. 





A Süel kötött hulladékát újrahasznosítva, izgalmas és mindenképpen kreatív megoldásokkal várta az esemény során és várja a jövőben is vevőit.

 
Az immáron Magyarországon 20 éve jelen lévő márka megálmodója Csillag Zsuzsanna. 

A kollekciókat Csilla és édesanyja tervezi, így a márkának két irányvonala van. Egy fiatalosabb, a női alakot maximálisan hangsúlyozó és egy lengébb, visszafogottabb vonal.  

Kollekciójuk nagyon változatos, minden ruhában megfigyelhető a tervezők egyedisége. 

A ruhák színeikben igen sokfélék. Vannak egységes egyszínű darabok, (sárga, piros, narancs, zöld, türkiz) de különbféle színkombinációs összeállítások is színesítik a kínálatot.
 
 Csilla célja, hogy termékein keresztül megváltoztassa az emberekben a kötött anyagról kialakult ódivatú és unalmas képet. Ugyanis ezen téves nézet, még napjainkban is számos ember fejében él.


Kötött ruhát  ugyanis nem csak ősszel és télen viselhetünk, hanem bátran felvehetjük tavasszal sőt még nyáron is.

Gondoljunk csak bele milyen elegáns és egyben szexis hatást érhetünk el egy-egy merészebb kötött bikinivel vagy fürdőruhával. De lehet akár csak a kötött anyagból készült bikini felsőt viselnünk egy nyári sorthoz és nagyvalószínűséggel sikeresen a figyelem középpontjába kerülünk.


A vásár ideje alatt olyan egyedi kötött darabokat zsebelhettek be az érdekődők, amelyekből valóban 1-1 darab készül és biztosan soha nem jön szembe teljesen ugyanaz az utcán. Márcsak azért sem, mert különböző teljesen random darabkákból rakják össze az extra ruhákat a készítők.


A rendezvényen találkozhattak az érdeklődők a Phi Kozmetikum csapatával is, akik csodás bio kozmetikumokat hoztak, természetesen a nyárra fókuszálva. Ez is #madeinHungary.

 


Valamint bemutatkozott az Ecolife Magazin  amelyben egy rövid cikket is olvashattok a Süelről.


Az eseményre ellátogatók ezen felül megkapták a Recity Magazin kiadványát is, amiben sok-sok olyan magyar tervezőről lehet olvasni, akik már figyelnek a környezetre! (A kiadvány nincs forgalomban.)
 
A NASPOLYA NASSOLDA gondoskodott az egészséges raw vegán falatkákról, illetve J U I C Y felelt az isteni friss és természetesen színes frissítőkért. 



Süel üzlettel nem csupán a Fashion streeten találkozhattok, de megtalálható a Mammutban, Árkádban, Budaörsön és Keszthelyen is. Valamint webshopot is üzemeltetnek, melynek segítségével a ruháik iránt érdeklődőket szeretnék minél hatékonyabban kiszolgálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése