2016. november 21., hétfő

Lipsclothes és Boda Skins by Manusia Divatbemutató - 2016.11.18November 18-án a LIPSclothes by Zsanett Füri saját tervezésű őszi/téli kollekciójának divatbemutatóján vettem részt. 

Zsanettel és saját tervezésű ruháival az idén nyáron megrendezésre került Just Girls party-n ismerkedtem meg. 

Az exkluzív divatbemutató egy különleges és extravagáns környezetben, a MAD Budapestben került megrendezésre. 

Az első 100 regisztrált vendég a VIP karszalag mellé welcome drinket, LIPSclothes, MANUSIA és Chillearrings vouchert kapott ajándékba, melyeket LIPS ruhákra, MANUSIA jóvoltából BODA Skins termékekre és Chillearrings kiegészítőkre használhat fel.

A bemutatót  Pásztor Edina  nyitotta meg, a mysweatestheaven divatblogere. 
A LIPSclothes & BODA Skins by MANUSIA divatbemutató 10 órakor kezdődött.Sajnos a hely befogadóképessége véges volt így elég nehézkesen lehetett a bemutató modelljeinek vonulását végigkövetni.


Az érdeklődők az est során megismerkedhettek a Chillearrings kollekciójával és a Manusia jóvoltából a Boda Skins Luxury Leather vagány bőrdzsekijeivel.

 Chillearrings ékszerek


A tombolán LIPSclothes, MANUSIA, Chillearrings nyeremények, kedvezmények, az est fődíja egy saját tervezésű LIPS ruha, illetve egy BODA Skins bőrdzseki talált gazdára.


Fél egytől pedig fergeteges party vette kezdetét, mely egészen hajnalig tartott.


A modellek szép sminkjeit Farkas Judit professional makeup artist készítette, a hajakat Németh-Csányi Judit álmodta meg.

A fotókat Hadaghian István készítette. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése