2017. május 14., vasárnap

42 felett - A nők klubja - 2017.05.16

Híd a generációk között!


István Hadaghian fényképe.
 

 Nagyon örültem és megtisztelő volt számomra, hogy meghívást kaptam Tórizs Hajnitól az általa életre hívott 42 felett nevet viselő női klub eseményre.

A klub célja, hogy hidat építsen a generációk között és női összetartással segítsük egymást az üzleti világban. Ugyanakkor minden alkalommal az élet különböző területeiről néhány csillogó gyémántnak bemutatkozási lehetőséget biztosítson az üzleti ismerkedésen kívül egy kellemes összejövetel alkalmával.

Fashion & style fényképe.
Az klub összejövetelnek a Rudas étterem szolgált helyszínéül.

Az ötlet kitűnő, a kezdeményezés remek hiszen Hajni olyan embereket hozott el az estére, akik talán nem is találkoztak volna. Persze voltak a meghívottak között olyan hölgyek, akik már korábbról ismerték egymást. Ezen ismeretségek nagyban segítették a kötetlen beszélgetések kialakulását.


Fashion & style fényképe.

A mostani első klub estén Hajni három meghívott vendégei voltak Csomor Csilla színművésznő, Monica Manaila a Magyar Macskavédő Alapítvány elnöke valamint Battay Máté és Tóth Patrik a Business&Café képviseletében.


Az esemény első előadójaként Csomor Csillát üdvözölhettük. Csillát leginkább a Barátok közt sorozatból ismerhetjük.

A színművésznő egy különleges vers csokorral érkezett a rendezvényre.

István Hadaghian fényképe.
Csilla hihetetlen beleéléssel szavalta el a verseket.
Versek: 
Aranyosi Ervin: A mosoly ékszer
Sohonyai Attila: Ha nőt szeretsz
Romhányi József: Marhalevél



Az klub est második előadóiként Battay Máté-t és Tóth Patrik-t ismerhettük meg. A két fiatal srác, az általuk alapított blog, a Business&Café-ról tartottak előadást valamint adtak ötleteket a jelenlévőknek korunk média világába való berobbanáshoz.

István Hadaghian fényképe.
Battay Máté és Tóth Patrik a Business & Café blog alapítói és tulajdonosai

Pörgős és érdekes stand-up-os hangvételű előadásuk végig fenntartotta az érdeklődésem és sok új gondolatot és ötletet elindított bennem. Örültem, hogy megismertem a srácokat. 


Az est harmadik előadójaként Monica Manaila a Magyar Macskavédő Alapítvány elnöke tartott ismertetőt magáról és az általa vezetett alapítványról.


István Hadaghian fényképe.
Monica fáradhatatlanul dolgozik a kóbor cicák segítésén.

 Kép: Hadaghian István

Az alapítvány célja, hogy meghonosítsa a kulturált és felelős macskatartás elveit a társadalom minden szintjén. Felhívja a figyelmet a lakosság lehető legszélesebb körében az elszaporodott házimacska állományra és az ivartalanítás fontosságára, érzékennyé tegye a társadalmat a macskafaj, mint értelmes, érzésekkel bíró, szenvedésre képes élőlény iránt. Erkölcsi felelősséget ébresszen a macskák és minden élőlény iránt, illetve ezekre az elvekre tanítsa és nevelje a jövő nemzedéket.



A klub esten a Rudas étterem svéd asztalos menüjéből fogyaszthattunk:

- Kevert saláta parmezánnal
- Vichy soise
- Tokaji kacsamájhab
- Kacsamáj pástétom házi kenyérrel
- Máktorta sós karamellel

István Hadaghian fényképe.


Fashion & style fényképe.

Fashion & style fényképe.

A vacsora elfogyasztása közben és után kötetlen beszélgetéseket lehetett folytatni a jelenlevőkkel.



Az est során ismeretséget kötöttem Hegedűs Évával a Colorado Hungary Fashion vezetőjével. Éva rendszeresen öltözteti a TV2 és a FEM3 műsorok előadóit. A mostani klub estre Csomor Csilla outfitjéről is ő gondoskodott.

Nagyon örültem, hogy megismerkedhettem Szentpéteriné Csőke Beátával, aki a Be Attractive Couture márka képviseletében érkezett. Beszélgettünk az általuk egyedi igények szerint készített esküvői ruhákról, melyet ő a tervezéstől a kivitelezésig koordinál.

Strenk Abigéllel stílusosan csupán gyorsan pár szót váltottam. Hogy miért volt stílusos? Abigéllel ugyanis a Rapid Business rendezvénysorozatokon lehet találkozni, ahol mint a Rapid randikon gyors ismeretségek születnek. Abigél a Sales&More reklámügynökségnél dolgozik mint asszisztens.


Mindig örömmel tölt el a gondolat, ha új emberekkel ismerkedhetek meg. Még inkább felemelő érzés, ha számomra inspiráló személyiségekkel tudok beszélgetni. Így történt ez a klub este során is mely által új távlatok és ötletek bontakoztak ki előttem is és úgy hiszem a többiek előtt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése