2017. május 23., kedd

Twinset SS17 Fashion Show & Late Night Shopping - 2017.05.17

A trendteremtés az idei nyár legnagyobb trendje



A Twinset legújabb SS17 kollekciójának darabjait egy látványos show-val és állófogadással egybekötve a The Ritz-Carlton, Budapest Kupola Lounge-ában csodálhatta meg a közönség.

Nikoletta Klára Magyar fényképe.


A tavaly ősszel hazánkba érkezett márka azoknak a magabiztos nőknek készül, akik nem követik, hanem megteremtik a trendeket. 

Vibráló színek és magával ragadó részletek teszik igazán különlegessé az idei tavaszi-nyári kollekciót. 

Feminin óriás minták, visszafogott csipkék, kifinomult szabásvonalak, hímzett darabok, punk-rock és vagány sportruházat. 

Az est háziasszonya Gallusz Nikolett volt.
 
Az olasz márka idén nyáron a csipkefelsők, rendkívüli tüllruhák, díszes farmerek és más deluxe darabok virágába borult.


Az előkelő körülmények között megrendezett teltházas divatbemutatón három különböző világba is beleshettünk – a Twinset klasszikus irányvonala mellett megismerkedhettünk a lazább Mytwin szettekkel és az új Twinset Active kollekcióval is.

 
Az olasz divatház és a helyszín kíválóságához tökéletesen passzoltak a kifutón megjelenő romantikus szabások, elegáns virágminták és a dekoratív csipke elemek.


A színesebb és vagányabb világ kedvelőihez minden bizonnyal a Mytwin kollekció darabjai állnak közelebb. A stílusában bevállalósabb összeállítások alacsonyabb áraival a fiatalabb generációkat célozzák meg. Hímzett farmerek, élénk, színes bőrtáskák és még a punk-rock stílusú tüll darabok és pólók is feltűnnek, amik nagyméretű, játékos nyomatokkal vonzzák a tekintetet. Tökéletes egy fesztiválra vagy a délutáni kávé mellé is.



 A pörgős hétköznapok után pedig azokra az időkre is gondoltak a tervezők, amikor a világtól elszabadulva végre egy kis mozgással kapcsolódna ki a nagyvárosi nő. Jóga, aerobik, futás – a stílusos testmozgás garantált ezekkel a merész és kényelmes darabokkal, amiket a feltűnő és rejtett részletek különleges aránya tesz igazán jellegzetessé.


Elegáns vacsora, szombati kávé a csajokkal, egy pihentető jóga óra... legyen szó bármilyen alkalomról, a végtelenül feminin darabok között ott lesz a megfelelő outfit. Ráadásul a Twinset különlegessége, hogy előre összeállított szettekben gondolkozik, a variálhatóságnak köszönhetően mégis úgy képes tetőtől-talpig felöltöztetni a hölgyeket, hogy közben mindegyikük megtalálja a saját és utánozhatatlan stílusát.
 

Fotók és videók: Brandforce™ // Szarka Dávid


A bemutató után kezdetét vette a LATE NIGHT SHOPPING, ahol kedvezményes áron juthattunk hozzá a kifutó kollekció utolsó darabjaihoz.

Debreczeni Zita és Debreczeni Dóra is kíváncsi volt az SS17 kollekcióra


A vendégek számára a molekuláris gasztronómia ihlette koktélkülönlegességek kipróbálására is lehetőség nyílt a PearlShots Hungary jóvoltából.

Fashion & style fényképe.

 
Fashion & style fényképe.



Fashion & style fényképe.

Az est exkluzivitását kiemelt támogatónk, a Linartech Autóház által kiállított új 5-ös BMW-k is fokozták melyek tökéletes összhangban állnak a Twinset kollekciói nyújtotta luxus életérzéssel.


Fashion & style fényképe.




Az outfitek összeállítását és a modellek csodálatos megjelenését a Fashion Gallery biztosította.


Köszönjük a varázslatos helyszínt a The Ritz-Carlton, Budapest hotelnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése